Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 76.82 %-án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Gazdasági naptár

Készüljön fel a jelentősebb piaci eseményekre

Gazdasági naptár

A pénzügyi világ tele van olyan gazdasági eseményekkel, amelyek azonnali hatást eredményezhetnek a piacon. A jelentősebb bejelentések, a kamatláb-döntések és a gazdasági beszámolók mind befolyásolhatják a kereskedés hangulatát és megváltoztathatják a trendeket. A weboldalunkon és a platformon megjelenő gazdasági naptár követésével képesek lesznek előre tervezni és jobban kezelni a kockázatokat. A harmadik fél által biztosított naptár rendszeresen frissítésre kerül, és lehetővé teszi események megtalálását régiónként vagy fontosságuk alapján. Használja ezt más kereskedési eszközökkel és élő tarifákkal együtt, hogy megalapozott kereskedési döntéseket hozzon.


Az Econoday, Inc. megpróbálta ellenőrizni a naptárban szereplő információk pontosságát; azonban ezen információk bármely aspektusa értesítés nélkül megváltozhat. Az Econoday, Inc. nem nyújt befektetési tanácsot, és nem állítja, hogy az információ vagy a kapcsolódó elemzés bármikor pontos vagy teljes. Szerzői jog.  Econoday, Inc. Minden jog fenntartva.

Ebben a gazdasági naptárban szereplő információk kizárólag nyilvánosan hozzáférhető információkon alapulnak, olyan harmadik féltől származó forrásokból, amelyeket az iFOREX UK megbízhatónak tart, de mindez nem jelenti azt, hogy teljesek vagy naprakészek. Az elemzésekben szereplő információk semmilyen esetben sem tekinthetőek – sem kifejezetten, vagy hallgatólagosan, sem közvetve vagy közvetlenül – pénzügyi eszközre vonatkozó befektetési tanácsnak, ajánlatnak, vagy befektetési stratégiára vonatkozó javaslatnak, kizárólag tájékoztatás céljából biztosítjuk az Ön számára.