Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 76.82 %-án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

A legmodernebb kereskedési eszközök

Innovatív, informatív és optimalizált

main_img_alt

Hozzáférés a fejlett kereskedési eszközökhöz, amelyek segítenek portfóliója ellenőrzésében, tájékozott kereskedési döntések meghozatalában, valamint a kockázatok sikeresebb kezelésében.

 • Kereskedési szignálok

  Kereskedési szignálok

  Fogadjon azonnali riasztásokat a piaci árfolyam-változásokról és a lehetséges tendenciákról. A jelzések lehetővé teszik a piaci változások felismerését, a lehetséges tendenciák azonosítását, valamint a hosszú - és rövid távú árváltozások követését.

 • Élő diagramok

  Élő diagramok

  Frissített élő diagramokat kínálunk minden kereskedhető instrumentumunk esetében. Válasszon a különböző bemutatók és időkeretek közül, ragadja meg a lehetőségeket és tervezze meg kereskedési stratégiáját.

 • Gazdasági naptár

  Gazdasági naptár

  Készüljön fel a vezető piaci eseményekre a legfrissebb gazdasági naptárunk alapján. Az Önt érdeklő eseményeket könnyen megtalálhatja dátum, fontosság vagy ország szerint.

 • Piaci mutatók

  Piaci mutatók

  Technikai mutatóink (amelyeket egy vezető harmadik fél üzemeltetője biztosít) közvetlenül a diagramokra helyezhetők. Válassza ki a kívánt mutatót, és szerezzen további betekintést.

 • Kereskedési hangulat

  Kereskedési hangulat

  Ez az egyedülálló kereskedési eszköz tükrözi a többi kereskedő konkrét instrumentumokkal kapcsolatos döntéseit. A szignálok abban segíthetnek, hogy további betekintést nyerjen a lehetséges trendekbe.

 • Szeretne többet megtudni az innovatív kereskedési eszközökről és azok használatáról?

  Regisztráljon, hogy élvezhesse ingyenes, személyre szabott képzésünket.

  Regisztráljon most