Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 76.82 %-án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Kereskedési feltételek

Szűk spread és szabályozott piaci tőkeáttétel

Kereskedési feltételek

Áruk

Mint befektetési szolgáltató - amelyet a UK Financial Conduct Authority engedélyezett és szabályoz - az iFOREX UK számos lépést tesz annak érdekében, hogy az ügyfelek a lehető legnagyobb átláthatósággal hozzáférhessenek a teljes információkhoz. Ez az oldal felsorolja az összes kereskedési platformunkon és az alkalmazásainkban - CFD formájában - elérhető árukra vonatkozó releváns felhasználási feltételeket, amelyek magukban foglalják a nemesfémeket, a mezőgazdasági termékeket és az energia árucikkeket is. Vessen egy pillantást a fedezeti követelményekre, az ügylet nagyságára, a kitettségre és a spread-ekre, mielőtt több száz kereskedhető CFD közül választana. Ha további kérdései vannak az árucikkekkel, szolgáltatásainkkal vagy bármilyen más témával kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Tőzsdei áru
Piac
Minimum Spread költség (pip) [1]
Átlagos Spread (pip) [2]
Fedezet
Minimum ügyletméret [3]
Maximum kitettség [4]
Tőzsdei áru
Tőzsdei áru Piac Minimum Spread költség (pip) [1] Átlagos Spread (pip) [2] Fedezet Minimum ügyletméret [3] Maximum kitettség [4]


x

A "Minimum Spread" költség a standard számlánál - az egyes instrumentumok esetében - jelenleg elérhető lehetséges legszűkebb spread érték. A "Minimum Spread" költségek azonban, a piaci volatilitás és a likviditás függvényében emelkedhetnek.

Az "Átlagos Spread" költség az adott időpontott megelőző hónap során - egy instrumentum vonatkozásában - végrehajtott valamennyi ügylet alapján képzett átlagos spread értékét jelenti.

A minimum ügyletméretek és szerződések a sztandard ügyfélszámlára vonatkoznak.

Bár az ügyfelek bármikor pozíciókat nyithatnak és kereskedhetnek az eszközökkel, minden egyes eszköz rendelkezik egy maximális nettó kitettségi limittel, melyet nem lehet túllépni. A maximum kitettség az alap eszköz egységeiben kerül feltüntetésre.